— Historiek—

Als oudste van vier broers was ik in mijn jeugd verantwoordelijk voor het "plakken" van de kapotte banden.

Is het toen dat de microbe in het bloed gekropen is om er jaren te sluimeren tot ze wakker gemaakt werd door "de goesting" om iets anders te gaan doen met mijn zelfstandige carriere.

Natuurlijk begin je niet zomaar aan dergelijk avontuur en gooi je niet alles overboord wat je tot dan toe opgebouwd hebt.

In 2017 begon ik dan aan een drie jaar durende avondopleiding bij Syntra die mij degelijk zou voorbereiden op mijn carrièreswitch.  Evenwel besloot ik in het voorjaar 2018 "thuis in de garage" reeds op te starten om zo de praktijk vlugger onder de knie te krijgen door aan zoveel mogelijk verschillende fietsen te werken.  De buurt was alleszins blij met de nieuwe "fietsenmaker" in de straat.

Tijdens de Syntra-opleiding maakte ik ook gebruik van de aangeboden opleidingen van de diverse fabrikanten zoals Bosch, Shimano, Suntour, Enviolo.... zodat we toch goed voorbereid aan de start van onze nieuwe winkel zouden verschijnen.

Het afstudeerjaar 2020 en tevens het beruchte Coronajaar is dan tevens ook de grote start van onze fietsenwinkel geworden!